TOIMISTO
COMBO on luova markkinointitoimisto. Teemme erilaisia markkinointiviestinnän tuotantoja, erikoisosaamisemme on suurempien yritysten ja organisaatioiden markkinointiviestintä. Projektimme ovat muun muassa brändiuudistuksia, mainoselokuvien ja -animaatioiden tuotantoa, graafista suunnittelua, valokuvausta ja muita audiovisuaalisia tuotantoja.

Asiakkaitamme:
Nokia, Teliasonera, Terveyden ja Hyvinvoinnin Laitos, Comptel, Tecnotree, Ulkoasianministeriö, Helsingin Yliopisto, Aalto-yliopisto, Ramirent, sekä monia muita suuria ja pieniä yrityksiä ja organisaatioita.
TEKIJÄT
JANNE LAIHO
Suunnittelu, 3D, 2D, elokuvaohjaus
Janne Laiho valmistui College of Charlestonista 1995, Helsingin Kauppakorkeakoulusta 1997 ja Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulusta 2012, jossa hänellä oli pääaineenaan digitaalinen suunnittelu. Jannella on yli 20 vuoden kokemus markkinoinnista, niin asiakas- kuin toimistopuoleltakin. Ennen oman luovan toimistonsa perustamista 2009 Janne työskenteli Nokialla useissa markkinoinnin esimiestehtävissä, vastuualueinaan muun muassa Nokian sovelluskaupan markkinointi maailmanlaajuisesti. Combossa Jannen erikoistumisalue on projektien suunnittelu ja johtaminen, 3D- ja 2D-animaatiot ja kuvitus, sekä mainoselokuvien ohjaaminen. 
Markkinoinnin tuotantojen suunnittelun ja toteuttamisen lisäksi Jannen intohimo on taide, erityisesti elokuva ja digitaalinen kuvataide. Hänen elokuviaan ja taideprojektejaan on ollut esillä mm. DocPoint-elokuvafestivaaleilla, Helsingin Lyhytelokuvafestivaaleilla, Tampereen elokuvajuhlilla, Loikka-tanssielokuvafestivaaleilla sekä Hyvinkään Taidemuseossa.
”En halua päästää käsistäni mitään mistä en voi olla ylpeä.”

AMANDA HYÖKKI
Graafinen suunnittelu
Amanda Hyökki (os. Kivisoja) valmistui Liikemiesten kauppaopistosta 1993, opiskeli Amerikan kulttuuria University of Central Floridassa 1993-1994, valmistui Kymenlaakson Ammattikorkeakoulusta Medianomiksi 2001, pääaineena graafinen suunnittelu. Amandalla on yli 20 vuoden laaja kokemus erilaisista graafisen alan suunnittelutöistä. Asiakkuuksia Amandalla on laajasti eri aloilta, muun muassa huonekaluvalmistus-, kalustemaahantuonti- ja jälleenmyyntialalta, taiteen ja kulttuurin puolelta muun muassa julkaisuja ja näyttelysuunnittelua. Amandalla on vankka kokemus kokonaisvaltaisesta yritysmarkkinoinnin suunnittelusta, mukaan lukien painotuotteiden, yritysilmeiden ja asiakaslehtien suunnittelu.  Amanda on työskennellyt myös markkinointipäällikkönä maailmanlaajuisen patjavalmistajan Suomen maahantuojalla. Vuodesta 2013 Amanda on ollut toiminut mainostoimisto- sekä kulttuuritapahtumia järjestävänä yrittäjänä. Combossa Amandan erikostumisalue on yritysilmeiden suunnittelu ja graafinen suunnittelu.
Vakavana harrastuksenaan Amanda pyörittää jo hyvää mainetta niittänyttä Pato Klubia, Kuusankoskella Kulttuurikeskus Taideruukissa. Pato Klubilla on erilaista kulttuuritarjontaa mm. Taidegalleria, messu-, teatteri- sekä musiikkitapahtumia. Amanda on myös aktiivisesti mukana paikkakuntansa kulttuurin kehittämistyössä sekä erilaisissa nuorten hyvinvointia edistävissä järjestöissä. Amandan harrastuksiin kuuluu myös taiteet muun muassa kuvanveisto, maalaus ja valokuvaus.
” Mikään ei muutu, jos mitään ei muuta”

TERO VUORINEN
Elokuvaohjaus, kuvaus, leikkaus
Tero Vuorinen on työskennellyt elokuvan ja mainosten parissa lähes 15 vuotta. Hän on valmistunut Helsingin ammattikorkeakoulun audiovisuaalisen mediatuotannon kuvauslinjalta 2006. Uralla on kokemuksia pitkän fiktioelokuvan, dokumenttien ja musiikki- ja mainoselokuvien saralta. Ensimmäinen pitkä dokumettielokuva Machine Soul näki päivänvalon 2015, ja elokuva kiersi lukuisia festivaaleja Suomessa ja ulkomailla. Hän on ohjannut myös kymmenkunta musiikkivideota Suomen kärkiartisteille, muun muassa Samae Koskiselle ja Jori Hulkkoselle. Tällä hetkellä tekeillä on kaksi pitkää dokumenttielokuvaa. Combossa Teron erikoistumisalue on mainoselokuvien ohjaaminen, kuvaaminen ja leikkaaminen sekä valokuvaus.
”Hienot tarinat sytyttävät minut! Haluan liikuttaa ja herättää tunteita luomalla ainutlaatuisia kuvia.”
Takaisin ylös